“UNLEASH THE POWER WITHIN”

In mei 2020 komt Tony Robbins naar Birmingham, UK voor zijn life-changing seminar waar je jouw onbegrensde potentieel ontketent!

Heb je het gevoel dat je meer uit je leven wilt halen? Wil je meer geluk ervaren, meer dromen waarmaken, meer doelen halen, sterkere en meer liefdevolle banden hebben met de mensen om je heen? Jij bent gedreven om te winnen; je streeft er naar om elk obstakel te overwinnen en je doelen te bereiken. Nu moet je jouw weg naar je doelen vinden. Ontdek jouw pad bij UPW.

UITGESTELD NAAR 22-25 OKTOBER - Klik hier voor FAQ

4 FASES OM WELVAART, GEZONDHEID & RELATIES TE TRANSFORMEREN

Unleash the Power Within is het weekend dat je leven revolutionair verandert! UPW is een dynamisch, onbeschrijfelijk, levenstransformerend event waar je zult leren je eigen leven vorm te geven en niets meer aan het toeval over te laten. Dit proces is verdeeld in 4 fases; de eerste fase begint op dag 1 en de laatste fase begint op dag 4. Je vindt de 4 fases van transformatie hieronder!

Dag 1
Donderdag 21 mei

Gedurende dag 1 zal je leren hoe je angst in pure kracht omzet en zal je jouw angsten overwinnen met de beruchte Fire Walk!

Meer informatie
Dag 2
Vrijdag 22 mei

Op dag 2 zul je leren hoe je jouw dromen tot realiteit kunt maken met een krachtige tool; ‘Success Conditioning’!

Meer informatie
Dag 3
Zaterdag 23 mei

Dag 3 is Transformation Day! Je zult ontdekken hoe je wat je geleerd hebt toe kunt passen om een doorbraak te maken in je leven.

Meer informatie
Dag 4
Zondag 24 mei

Op de laatste dag ontdek je de kracht van pure energie en hoe je het kunt beïnvloeden met de 12 principes van een vitaal leven!

Meer informatie

OVER TONY ROBBINS

Tony Robbins is een ondernemer, filantroop, auteur van meerdere internationale bestsellers en één van ’s werelds beste levensstrategen en sprekers. Zijn drie grootste events – Unleash the Power Within, Business Mastery en Date with Destiny – trekken elk jaar duizenden bezoekers. Hij is de auteur van zes internationale bestsellers, waaronder Unleash the Giant Within en Unshakeable. Tony heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen mensen geïnspireerd met zijn boeken, audio- en videotrainingen en evenementen. Zijn woorden hebben de levens van bekende entertainers zoals Pittbull en Aerosmith getransformeerd. Daarnaast heeft Tony topatleten en succesvolle zakenmensen gecoacht, zoals tennister Serena Williams, casino magnaat Steve Wynn en Salesforce.com oprichter Marc Benioff. Tony heeft 325 miljoen mensen in nood van maaltijden voorzien en zal naar verwachting een miljard maaltijden verzorgen gedurende de komende 7 jaar.

Tony Robbins About

ONS VERHAAL

Tony’s seminars zijn de reden dat ons bedrijf, Succesgids, opgericht is in 2006. In dat jaar bezochten Succesgids oprichters Arnout van der Swaluw en Stefan Dettmer Unleash the Power Within. Zij ervaarden de positieve impact die Tony heeft op deelnemers. Ze besloten dat zij deze levenstransformerende ervaring met zoveel mogelijk mensen wilden delen en door die beslissing werd het bedrijf geboren.

Meer dan 10 jaar later nemen we een recordnummer aan deelnemers mee naar de UK om Unleash the Power Within te ervaren. Ons doel is om mensen te kans te geven meer succesvol te worden in elk aspect van hun leven, van een financieel aspect tot relaties tot gezondheid. Om deze reden zullen wij alles doen om jouw beleving bij Unleash the Power Within een fijne en bevrijdende ervaring te maken.

WAAROM JE MET SUCCESGIDS NAAR UPW MOET GAAN

Beter betaalbaar

We bieden veel verschillende ticketsoorten (Gold, VIP, etc.) voor relatief lage prijzen, zodat meer mensen zich deze levenstransformerende ervaring kunnen veroorloven!

Hotel? Geen probleem

We bieden exclusief Succesgids deelnemers een volledig hotel arrangement in een goed hotel binnen loopafstand van het seminar tegen sterk verlaagde tarieven.

Ondersteunende Crew

Onze crew is ervaren met het event en bereid je te ondersteunen met je persoonlijke uitdagingen voor, tijdens en na het seminar om je te helpen je doelen te bereiken.

Ervaren

In 2020 gaat Succesgids naar UPW voor de 14de keer, dus je bent in goede handen: duizenden mensen hebben het event met ons bezocht!

Betaalbare Follow-Up

We bieden groepskortingen voor Tony’s follow-up programma’s zoals Date with Destiny, Business Mastery en Mastery University voor na UPW.

Snellere Registratie

Bij sommige registratie desks kan de wachttijd oplopen tot meer dan een uur. Wij willen je niet in de weg staan, dus bij de Succesgids desk is de registratietijd aanzienlijk lager.

Informatiepakket

In aanvulling op onze klantensupport, voorzien we onze deelnemers van een informatie pakket zodat ze zich kunnen voorbereiden of om momentum te bewaren.

Groepsfoto

De groepsfoto is een souvenir van alle doorbraken die je hebt gehad en het plezier wat je ervaren hebt met de andere deelnemers gedurende het seminar.

EXCLUSIEF NEXT STEP SEMINAR

Na Unleash the Power Within kom je als nieuw persoon thuis in je oude omgeving. Jij bent onzettend gegroeid, maar je omgeving is niet met je mee gegroeid. Hoe voorkom je dat je weer terugvalt in je oude gewoontes? Hoe behoud je de energie die je voelde tijdens het seminar? We weten uit ervaring hoe belangrijk het is om het momentum van UPW daarna vast te houden. Wij willen onze deelnemers dan ook helpen de energie en de kennis die je hebt opgedaan tijdens het event vast te houden.

Om die reden organiseren we ongeveer een maand na UPW exclusief voor Succesgids deelnemers het Next Step Seminar. Tijdens dit seminar helpen we je om het momentum voort te zetten of weer terug te pakken. Daarnaast geven we je tips voor hoe je nog verder kunt groeien met wat je geleerd hebt tijdens UPW. Dit is ook een fantastisch moment om de mensen die je hebt ontmoet bij UPW nogmaals te spreken. Bekijk de video hieronder voor een impressie van dit levendige event!

CELEBRITIES OVER HUN ERVARINGEN

HUGH JACKMAN

Professionele Film & Theater Acteur

MELISSA ETHERIDGE

Academy Award Winnaar & Rockzangeres

MARIA MENOUNOS

Professionele Actrice & Presentatrice

GERARD BUTLER

Professionele Film Acteur & Producent

Tony Robbins' coaching has made a remarkable difference in my life both on and off the court. With Tony's help, I've set new standards for myself, and I've taken my tennis game - and my life - to a whole new level!

Serena WilliamsProfessionele Tennister

It doesn't matter what social status you are - what level you think you are at - he raises you to the top of your capability.

UsherPrijswinnende Muzikant

We've been selected by Forbes as the most innovative company in the world for four consecutive years. Our revenues are now over $5 billion annually. Without access to Tony and his teachings, Salesforce.com wouldn't exist today.

Marc BenioffCEO van Salesforce.com

ONZE DEELNEMERS OVER HUN ERVARING

Een evenement dat iedere euro waard was! Je weet van te voren echt niet wat je staat te wachten, maar vanaf de eerste seconde word je er in meegezogen en kun je niet anders dan meer dan 100% inzet tonen om dit weekend een shift te maken voor je eigen toekomst. En het is niet iets dat zomaar weer wegebt als je weer thuis bent, er is echt iets diep in je anders geworden!

Annemieke de Kroon

Goede begeleiding, reageren supersnel op je mails en vragen, ook leuk om via de facebook groep andere Nederlanders te leren kennen voor aanvang van de seminar. Nog nooit zoveel liefde gevoeld voor 8000 vreemden. Echt een top ervaring die elk mens een keer zou moeten meemaken!

Sanny Verhoeven

Succesgids heeft het geweldig goed gedaan! De begeleiding, ontvangst, informatieverstrekking en openheid waren enorm fijn waardoor het ook vertrouwd voelde in een vreemde omgeving. Dit evenement is de ultieme beleving op het gebied van zelfontwikkeling en geloof in eigen kunnen. Na dit evenement zal je het gevoel hebben alsof je de wereld aan kan!

Pascal Frederik

Ik heb de begeleiding van Succesgids als zeer prettig ervaren. Goed geregeld, professioneel en tegelijk persoonlijk. UPW was alles wat ik tot nu toe heb gedaan en gelezen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, tot de 10de macht!

J. van Rookhuizen

UPW heeft mijn leven voorgoed (ten goede) veranderd!

Hugo Bakker

Door de reeds lange ervaring die Succesgids heeft met dit event kunnen ze je van de belangrijke tips en info (als ook hotels) voorzien. Dit is voor mij een waardevolle aanvulling geweest.

Patrick van den Bol

Resorts World Arena Birmingham – Perimeter Rd, Birmingham B40 1NT, United Kingdom

Donderdag 21 mei – 10:30 – 00:00
Vrijdag 22 mei  – 08:30 – 23:00
Zaterdag 23 mei – 08:30- 23:30
Zondag 24 mei – 08:30 – 19:00

ZAALINDELING

UITGESTELD

Unleash The Power Within is uitgesteld. Klik op onderstaande knop om naar de FAQ te gaan.

Klik hier voor FAQ