Dag 1, 11 April 2019

 

“ANGST OMZETTEN IN KRACHT”

LEVEN ZONDER ANGST

Stel je voor dat angst niet langer een factor is in je leven. Wat zou je doen? Wat zou je veranderen, geven, zijn of bereiken? Zij die een buitengewoon leven voor zichzelf creëeren en hun grootste dromen waarmaken delen één fundamentele kracht: het vermogen om angst en beperkende overtuigingen om te zetten in positieve en effectieve actie. Tijdens Unleash the Power Within zal je de grondregels voor topprestaties leren. Deze technieken heeft Tony Robbins gebruikt om de levens van topatleten, entertainers en bedrijfsleiders zoals Usher, Serena Williams en Hugh Jackman te transformeren. Je zal ontdekken hoe je onbewuste angsten en berperkende overtuigingen die je terug houden kunt doorbreken. Die kennis zul je daarna in de praktijk brengen: op dag 1 vindt de beruchte Fire Walk plaats.

Tony Robbins' coaching has made a remarkable difference in my life both on and off the court. With Tony's help, I've set new standards for myself, and I've taken my tennis game—and my life—to a whole new level!

Serena WilliamsProfessioneel Tennister
Angst Omzetten In Kracht: The Fire Walk

DE FIRE WALK

Gedurende de eerste dag wordt een bed van hete kolen voorbereid voor de Fire Walk aan het einde van de dag. Deze kolen hebben temperaturen tussen 650 en 1100 graden Celsius. Het is ons natuurlijk instinct om vuur te vermijden. Wat als je je voeten brand?

Je hoeft het niet te doen. Maar nu weet je hoe je de angst kan omzetten in kracht. Nu wil je het doen. Als je eenmaal het ongmogelijke begint te doen (of wat je dacht dat onmogelijk was), kun je andere uitdagingen in je leven met gemakt overwinnen. Als je de grondregels gebruikt die je leert tijdens dag 1, dan vindt je aan de andere kant van de vlammen geen pijn en geen angst, enkel geluk en kracht.